CASE STUDY

NOTIS

Notis

Happyplugs

Appen som låter dig hitta personer i närheten som du letar efter, som också letar efter dig. Notis är den nya plattformen för folk att hitta hjälp med saker de letar efter, där mötet mellan två personer är ömsesidigt. Båda parterna behöver hjälp av varandra. Notis har en egenbyggd algoritm byggd med grunden på hashtags för att matcha folk med varandra.

Vårt uppdrag var att skapa helheten för Notis. Vi har alltså gjort allt från mobilapp och hemsida till brand guidelines och logotyp.

Vi började detta uppdrag med att gå till roten kring vad Notis faktiskt är. Du kan genom Notis bjuda ut någon du matchar med på en Lunch, Fika eller Afterwork. Vi använde tre principer för att skapa identiteten. En chattbubbla, för kommunikation. En location-pin, för vart man befinner sig och sist en kompass, för att hitta den man söker. Vi kombinerade ihop dessa tre symboler som sedan utgjorde logotypen. Efter detta drog vi vidare med själva färgerna och resten av brandet.

Happyplugs ambitionen var att omvandla viktiga tekniska tillbehör till mode must-haves. Designen är clean och elegant, men fortfarande rolig och prisvärd. Mode och stil levereras genom varje produkt, som är allt från hörlurar till iphone skal.

Vi hjälper Happyplugs med att designa och utveckla delar av deras nya hemsida.

 

Typ
Branding, Design, Utveckling

Kund
Notis

År
2016

Live
--

Typ
Strategi, Utveckling

Kund
Happy plugs

År
2017

Live
https://happyplugs.com

notis-case-study-min

Copyright We Got Edge 2017 - Stockholm Östermalm