CASE STUDY

NARRATIVE

Narrative

Narrative Clip är en liten kamera man "klipper" fast på ryggsäcken, hjälmen, tröjan, byxan, eller vart man vill, så tar den bilder på dem där extra speciella momenten som man oftast missar att föreviga själv.

Vi skapade landningssidor inför deras officiella lansering i butiker i USA. Vi skapade ett modulärt system av olika "block", som vi enkelt kunde placera om och skapa olika versioner av samma sida, för att A/B-testa och se vilken kombination som konverterade bäst.

Vi skapade ett par olika moduler för att på bästa sätt illustrera hur produkterna fungerar ihop, såsom vår "timeline modul", bland annat.

Målet med sidorna var att enkelt presentera appen och produkten, och hur dessa fungerar ihop. Vi försökte fånga intresse både från folk på gatan som gick förbi samt de som kom in och testade produkterna.

Typ
Strategi, Design, Utveckling

Kund
Narrative

År
2016

Live
http://getnarrative.com

nrtv-case-study_mini-min

The Brand

Vissa av designelementen vi skapade har blivit implementerade och använda i Narratives brand, som vi måste säga att vi är väldigt nöjda med. Vi ser fram emot att jobba med Narrative igen, det var ett väldigt roligt projekt att köra tillsammans med Narratives team, som är väldigt duktiga på det dem gör.

Copyright We Got Edge 2017 - Stockholm Östermalm